مقاله جغرافیای شهری آمریکا تحت word
نوشته شده به وسیله ی ali در تاریخ 95/7/18:: 12:4 عصر

مقاله جغرافیای شهری آمریکا تحت word دارای 44 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله جغرافیای شهری آمریکا تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جغرافیای شهری آمریکا تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله جغرافیای شهری آمریکا تحت word :
بخشی از فهرست مقاله جغرافیای شهری آمریکا تحت word
آرکانسا
لیتل راک
فیتویل
جونزبورو
آریزونا
فینیکس
توسان
یوما
فلگستف
میزا
گلندیل
شندلر
سکاتزدیل
آلاباما
مانتگمری
برمینگام
موبیل
آلاسکا
ژونو
انکوریج
فیربنکس
نوم
آیداهو
بویزی
آیووا
ایالت آیووا
دیموین
دونپورت
پرشیا
اوهایو
کلمبوس
تولیدو
سینسینتی
کلیولند
دیتون
اوکلاهما
اکلاهوما سیتی
تولسا
اوریگان
سیلم
پورتلند
ایلینوی
اسپرینگ فیلد
شیکاگو
ایندیانا
ایندیاناپولیس
فورت وین
پنسیلوانیا
هریسبورگ
پیتسبورگ
فیلادلفیا
تگزاس
دالاس
سنآنتونیو
فورت وورث
ال پاسو
سن مارکوس
ویکو
کورپوس کریستی
آماریلو
لاباک
لاریدو، تگزاس هیوستن
آرلینگتون
پلانو
ویچیتا فالز، تگزاس
براونزویل، تگزاس
تایلر، تگزاس
تکسارکنا، تگزاس
بومانت، تگزاس
جزیره پادره جنوبی
گلوستون، تگزاس
تنسی
نشویل
ممفیس
ناکسویل
چاتانوگا
جورجیا
آگوستا (جورجیا)
آتلانتا
داکوتای شمالی
بیزمارک
فارگو
داکوتای جنوبی
پییر
سو فالز
دلاویر
ویلمینگتون
دوور
رودآیلند
پراویدنس
فلوریدا
تالاهاسی
جکسون ویل
اورلندو
تمپا
میامی
سن پترزبورگ
کارولینای شمالی
رالی
شارلوت
اشویل
گرینزبورو
کارولینای جنوبی
کلمبیا
چارلستون
کالیفرنیا
آگورا هیلز
ساکرامنتو
لسآنجلس
سانتا روزا
سانتا آنا
سن دییگو
سن خوزه
سانفرانسیسکو
اوکلند
بورلی هیلز
فرسنو
آناهایم
بیکرزفیلد
ریورساید
ستاکتون
گلندیل
کانتیکات
هارتفورد
بریجپورت
کانزاس
توپکا
ویچیتا
کلرادو
آرورا
دنور
کلرادو سپرینگز
کنتاکی
فرانکفورت
لویی ویل
لکزینگتون
لوئیزیانا
باتونروژ
نیواورلئان
ماساچوست
بوستون
مونتانا
هلنا
بیلینگز
مریلند
آناپولیس
بالتیمور
میسیسیپی
جکسون
میسوری
کانزاس سیتی
سنت لوئیس
جفرسون سیتی
میشیگان
لنسینگ
دیترویت
مین
پورتلند
آگوستا
مینهسوتا
سینتپال
مینیاپولیس
نبراسکا
اوماها
لینکلن
نوادا
کارسون سیتی
لاس وگاس
رینو
هندرسون
نیوجرسی
ترنتون
نیوآرک
جرزی سیتی
نیومکزیکو
آلباکرکی
سانتا فه
راس ول
لاس کروچز
نیوهمپشایر
کنکورد
منچستر
نیویورک
نیویورک
آلبانی
روچستر
بوفالو
سیراکیوز
واشنگتن
سیاتل
سپوکین
الیمپیا
تاکوما
وایومینگ
شاین
ورمونت
مونپلیه
برلینگتون
ویرجینیا
ریچموند
ویرجینیا بیچ
آرلینگتون
بلکسبرگ
نورفوک
ویرجینیای غربی
چارلستون
ویسکانسین
مدیسون
میلواکی
هاوایی
هونولولو
یوتا
سالت لیک سیتی
پراوو
آلاسکا
(به انگلیسی: Alaska) بزرگترین ایالت کشور ایالات متحده آمریکا است. که به واسطه معادن غنی و نیز نفت یکی از ثروتمند ترین ایالت های این کشور محسوب می شود. پایتخت آن ژونو، و شهرهای مهم آن فیربانکس، نوم، و انکوریج هستند. شمالی ترین شهر آلاسکا بَرو (Barrow) و جنوبی ترین شهر ایالت آلاسکا کودیاک (Kodiak) می باشد.
رشته کوه های طولانی، قله های بلند، یخچال های طبیعی، رودها، دریاچه ها و دیدنی های طبیعی بسیار، کرانه های اقیانوس آرام کوهستانی و متشکل از رشته کوه های طولانی است که بعضی از این قله ها کوه های آتشفشانی اند اصلی ترین مشخصات این سرزمین است.
% آلاسکاییان مسیحی (که از این میان % پروتستان، % ارتدوکس ،و % کاتولیک هستند). % باقی دین خاصی ندارند.
پول رایج دلار آمریکا است، و زمان رسمی آلاسکا، پاسیفیک تایم (135° West) میباشد.
جغرافیای طبیعی
مساحت آلاسکا در حدود کیلومتر مربع (کمی کمتر از ایران) می باشد که شامل جزایر الوشن که به بیش از جزیره کوچک و بزرگ تقسیم می شود.مرز میان کانادا و آلاسکا از اولین مرزهایی بود که به واسطه مرزبندی مداری شکل گرفت و از دیگر مرزهای این چنین میتوان به مرز مصر و لیبی اشاره کرد. کوه مک کینلی مرتفع ترین کوه قاره آمریکای شمالی که در سال فتح شد.
مردم آلاسکا
این ایالت شبه جزیره ایست در شمال غربی قاره ی آمریکا شمالی که با جزیره های بزرگ و کوچک که جمعیت آن طبق آمار سال بیش از نفر است. نام آلاسکا از قوم آلئوت (Aleut) گرفته شده است که مردم بومی کهن این سرزمین بوده اند که معنای سرزمین وسیع را دارد.
آلاسکا به همراه جزایر هاوایی دو تکه جدا از ایالت متحده آمریکاست که به ترتیب ایالات چهل و نهم و پنجاهم آن به شمار می روند.سفید پوست ها 75 درصد مردم آلاسکا را تشکیل می دهند.و بیش از 70 درصد در شهرها زندگی می کنند.اغلب مردم آلاسکا زندگی در خطوط ساحلی را گزیده اند.
آلاسکا با محوطه یوکون و بریتیش کلمبیای کانادا در شرق، با خلیج آلاسکا در غرب، با اقیانوس آرام در جنوب، با دریای برینگ، تنگه برینگ و دریای چوکچی در غرب و با دریای بوفورت اقیانوس منجمد شمالی در شمال محدود شده است.سرزمین آلاسکا نزدیک ترین قسمت قاره آمریکا به آسیاست و تنگه برینگ با حدود 80 کیلومتر پهنا آن را از روسیه جدا می کند و بر طبق نظریه های باستان شناسی و مردم شناسی مردم بومی قاره آمریکا در عصر یخبندان قبل از ورود وایکینگ ها و گروه اعزامی اسپانیایی به رهبری کریستف کلمب از طریق آلاسکا به این قاره مهاجرت کرده اند.این قوم هنوز نیز در گوشه و کنار آمریکای شمالی و جنوبی قابل مشاهده هستند و به مردم بومی آمریکا(Native American) مشهور هستند از معروف ترین افراد بومی آمریکا که به قدرت و شهرت رسیدند میتوان به ایمیلیانو زاپاتا انقلابی مکزیکی اشاره کرد.
زبان رسمی انگلیسی است، و زبان های بومی نیز تا حدود کمی رایج هستند. نوع نژاد 67.7% سفید ، 15.6% بومی آلاسکایی ، 4.1% سیاه ، اسپانیولی 4.1% ، آسیایی 4%، و اسکیموها و آلئوت 3.6% جمعیت هستند.
پیش از ورود سفید پوستان به آلاسکا، اسکیموها ، آلئوت و سرخپوستان تنها مردمان ساکن این سرزمین بودند.
پتر کبیر، تزار روسیه ، در میلادی، ویتوس برینگ (Vitos bering) ، دریانورد دانمارکی را که در خدمت روسیه بود مامور کرد تا حدود کرانه های شمال شرقی روسیه را کشف و مشخص نماید. برینگ در دومین سفر پژوهشی خود ، در سال 1741 م به سرزمینی رسید که امروزه آلاسکا نامیده می شود. هنگامی که نخستین اروپاییها به جستجوی مسیری میان اقیانوس اطلس و اقیانوس آرام در شمال پرداختند 3 قوم اسکیموها، آلئوتها و سرخپوستان در سرزمین قطبی آلاسکا ساکن بودند.در سال 1741 میلادی روسها پرچم خود را در این مجمع الجزایر وسیع که آلاسکا نامیده میشد برافراشتند. چند سال بعد، شکارچیان بالن و تاجران پوست در منطقه مستقر شده و یک بازار در جزیره کودیاک(Kodiak Island) در سال 1784 میلادی ایجاد کردند. با کشف طلا سیل مهاجران به منطقه سرازیر شد و توجه امریکاییها به این سرزمین ثروتمند جلب گردید.دولت ایالات متحده برای فروش آلاسکا روسیه تزاری را تحت فشار گذاشت.
در سال میلادی، آمریکا سرزمین آلاسکا را به مبلغ 7.2 میلیون دلار از قرار هر جریب فرنگی دو سنت از روسیه خرید . بسیاری از مردم آمریکا از این ولخرجی ناراضی بودند اما پس از کشف معادن طلا و مس در این سرزمین نظر مردم تغییر کرد و عده ی بیشماری برای بهره برداری از این گونه منابع طبیعی به آلاسکا رفتند. آلاسکا در جنگ جهانی دوم به سبب اینکه نزدیک ترین بخش قاره آمریکا به آسیا است، اهمیت نظامی خاصی یافت. این سرزمین در سوم ژانویه چهل و نهمین ایالت آمریکا شناخته شد.
گاه شمار برخی وقایع دیگر در آلاسکا
: آتشفشان کاتمای (در زبان محلی ناواروپتا) به ارتفاع متر واقع در پارک ملی کتمای فوران کرد و تا مایل اطراف خود را در حدود متر خاکستر پوشاند و آسمان آلاسکا را از سیاهی و تاریکی فراپوشاند.
: بنابر تصویب کنگره آمریکا پارک ملی مک کینلی به رسمیت شناخته شد. این مکان دارای حیات وحشی تماشایی نظیر گوزن آمریکای شمالی (caribou)، خرسهای خاکستری، گرگ و غیره است، و دارای بزرگترین کوه قاره آمریکای شمالی میباشد.
: بزرگترین زمین لرزه تاریخ تا آنزمان در آلاسکا رخ داد به مقیاس 8.4 ریشتر ( هنگام بازنگری در اعلام شد که 9.2 ریشتر بوده) که باعث ایجاد یک تسونامی عظیم در جنوب غربی آلاسکا به سمت جزایر کوریل در روسیه و ژاپن شد که ارتفاع این امواج تا متر گزارش شد.

کلمات کلیدی :